NETGEAR ProAV consultant event – Summer ’24

0
NETGEAR ProAV consultant event – Summer ’24

Tel nr. Event: +31 641122304

Free Ticket


 • NETGEAR ProAV consultant event - Summer - 24
   25 september 2024
   10:00 - 15:00

Waarom dit ProAV Consultancy event?

AV en IP gaan steeds meer samen. Het goed laten werken van AV over IP gaat gepaard met grote uitdagingen. De NETGEAR AV Switches maken het al een stuk makkelijker om je netwerk geschikt te maken voor AV-signalen, maar dat is slechts het begin. Gezien de groei/ transitie verwachting van AV in de ProAV, Broadcast en Residential marketen blijft NETGEAR AV niet stilstaan en blijven werken aan nieuwe AV-proposities.

Daarom is dit een unieke kans voor jou als AV Consultant. In maart 2023 hebben we ons eerste Consultant Event georganiseerd en we zien nu uit om dit gesprek met jullie voort te zetten. Natuurlijk zullen we het deze keer over de laatste ontwikkelingen van NETGEAR AV hebben, maar is dit ook het moment waarop we opnieuw samen in gesprek kunnen gaan. Laurent Masia, Director PLM managed Switches & Pro-Av Design Team bij NETGEAR, zal jullie voorzien van de nieuwste ontwikkelingen binnen AV/IP. Hij vertelt graag meer over de roadmap en ontvangt graag jullie feedback tijdens de roundtable over de toekomstige ontwikkelingen. Daarnaast is er genoeg gelegenheid om te “netwerken” met collega consultants uit de AV branche..

NETGEAR is met meer dan 258 AV fabrikant-partners een integraal onderdeel van deze AV-markt. Zo werkt NETGEAR samen met fabrikanten als Crestron, Kramer en Shure en ondersteunt de belangrijkste standaarden en technologie zoals: NDI, SDVOE, Dante, SMPTE 2110 en IPMX. Op deze manier profileren we ons zo onafhankelijk mogelijk voor zowel Vaste Installatie, Rental en Broadcast.

In het kort:

 • Exclusiviteit:
  • Toekomstige ontwikkelingen en roadmap voor AV (onder NDA)
 • Kennis is macht:
  • o Belangrijkste ontwikkelingen van AV over IP voor Vaste Installatie, Rental en Broadcast.
 • Invloed op ontwikkeling:
  • Special voor AV-consultants – directe betrokkenheid bij onze development roadmap door het gesprek aan te gaan met Laurent
  • Netwerken met ruim 20 collega-consultants uit de AV branche

Waar:

 • NETGEAR Netherlands Zoetermeer

Wanneer:

 • 25 september 2024 – 10:00 – 15:00

 

locatie  

Locatie website:

Adres
Louis Braillelaan 80, Zoetermeer, Zuid-Holland, 2719 EK, Netherlands

Beschrijving:

 

Ons trainingscentrum bevindt zich op de 8e Etage van onze Benelux vestiging te Zoetermeer.
Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaatsen tegenover het pand.