WiFi-Essentials training

0
WiFi-Essentials training
Free Ticket


  • Introduction to Wifi Essentials
     26 augustus 2024
     10:00 - 14:00

Gillian behandelt tijdens deze training de basisprincipes van Wifi-technologie, -standaarden en -protocollen en wordt gehouden in het trainingscentrum van NETGEAR Benelux te Zoetermeer.

Als deelnemer draai je zelf aan de knoppen, routers, Access Points en ervaar je hoe eenvoudig het remote beheren van een bedrijfsnetwerk is met de hulp van NETGEAR Insight.

Onderwerpen die tijdens deze training aan bod komen:

  • Begrijpen van WiFi: Een overzicht van wat WiFi is en hoe het een integraal onderdeel van ons dagelijks leven is geworden.
  • Basisprincipes van WiFi-technologie: Een duik in de technologie achter WiFi, hoe signalen worden verzonden en ontvangen.
  • WiFi-standaarden en -protocollen: Een verkenning van de verschillende WiFi-standaarden (zoals 802.11a/b/g/n/ac/ax), hun verschillen en hun toepassingen in de praktijk, samen met een blik op de protocollen die apparaten in staat stellen om verbinding te maken met een netwerk.
  • Een WiFi-netwerk opzetten: Praktische begeleiding bij het opzetten van je eigen NETGEAR WiFi-netwerk, inclusief het kiezen van de juiste apparatuur en het configureren van instellingen voor optimale prestaties.
  • WiFi-problemen oplossen: Tips en technieken om WiFi-valkuilen te voorkomen, veelvoorkomende WiFi-problemen te diagnosticeren en op te lossen.

Door deze training bij te wonen, krijg je een goed begrip van deze onderwerpen, waardoor je de kennis hebt om vol vertrouwen door de wereld van WiFi te navigeren. Of je nu een beginner bent of een professional die zijn kennis wil opfrissen, deze training heeft voor ieder wat wils. Mis deze kans niet om je WiFi-expertise te verbeteren.

Schrijf je nu in door op bovenstaande aanmeldbutton te klikken en het formulier in te vullen! Ik hoop je bij de training te ontmoeten.

Groeten,

Gillian Roseval

locatie  

Locatie website:

Adres
Louis Braillelaan 80, Zoetermeer, Zuid-Holland, 2719 EK, Netherlands

Beschrijving:

 

Ons trainingscentrum bevindt zich op de 8e Etage van onze Benelux vestiging te Zoetermeer.
Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaatsen tegenover het pand.