NETGEAR Pro AV Starters Training Datum: 31-7-24

0

Tel nr. Event: +31 646 902 948

Free Ticket


  • NTGR Level 2
     31 juli 2024
     10:00 - 14:30

Maximaal 2 inschrijvingen per reseller

Er blijkt in de praktijk veel vraag te zijn naar een instaptraining voor AV-Over-IP Switching. Om deze reden hebben we als NETGEAR ondertussen een pragmatische, voor jullie organisatie op het lijf geschreven AV-Switching training samengesteld. Deze switch training is gebaseerd op de NETGEAR AV Line switches en heeft als doelstelling om jou als AV-technicus, op een laagdrempelige manier in te wijden op het gebied van IP-netwerk switching, in combinatie met een AVoIP oplossingen. Uiteraard vergeten we ook de ICT-technici niet en behandelen we ook de AV-achtergronden zoals bijvoorbeeld Multicast AV configuraties en de impact op een netwerkomgeving. We hebben deze training gedoopt tot de:

“NETGEAR PRO AV Starters training”

Deze training duurt slechts een kleine 4 uur. Hieronder een overzicht van de minimale voorwaarden om succesvol aan deze training deel te nemen.

• Kennis van de AVoIP oplossingen waarmee je in de praktijk werkt en hebt enige ervaring op dit gebied.
• De kandidaten dienen zelf een notebook mee te brengen met een bekabelde ethernet aansluiting en een CAT5e of betere ethernetkabel.
• Wil je multicast video tijdens de hands-on kunnen testen, dan is het advies om op de beschikbare notebooks, van tevoren VLC media player te installeren? https://www.videolan.org/vlc/index.nl.html

Beknopte beschrijving NETGEAR ProAV Starters training

In deze training gaan we in het eerste gedeelte in, op de minimale IT-beginselen benodigd om een NETGEAR AV-Line switch op de juiste manier in te stellen. In het tweede gedeelte behandelen we het gedrag van unicast en multicast op een netwerk en de bijkomende zaken waar je rekening mee dient te houden in een netwerkdesign/advies. In het derde gedeelte, brengen we de in deel 1 en deel 2 opgedane theorie in praktijk. Hiervoor neemt NETGEAR drie switches mee, opgesteld in een zogeheten Spine en leaf setup. Met deze opstelling kunnen een aantal gegadigden (in de regel personen met een technische achtergrond) uit jullie organisatie enige ervaring opdoen met de installatie en configuratie van de NETGEAR M4250 AV Line switches. Het digitale Engelstalige handboek behorende bij deze training wordt gratis verstrekt aan de cursisten die deze training hebben gevolgd. Het na de training verstrekken van een email adres is voldoende om de manual te ontvangen.

De Trainingen worden gehouden in de trainingsruimte bij NETGEAR Benelux te Zoetermeer.
U wordt tussen 09:30 en 10:00 verwacht zodat we om 10:00 met de trainingen kunnen starten.

Rond 14:30 verwachten we klaar te zijn.

locatie  

Locatie website:

Adres
Louis Braillelaan 80, Zoetermeer, Zuid-Holland, 2719 EK, Netherlands

Beschrijving:

 

Ons trainingscentrum bevindt zich op de 8e Etage van onze Benelux vestiging te Zoetermeer.
Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaatsen tegenover het pand.