NETGEAR AV: SMPTE/Broadcast Essentials Training (5-2-25)

0
Free Ticket


  • NTGR AV BRDCST L1
     5 februari 2025
     10:00 - 16:00

Ontgrendel de toekomst van SMPTE met deze Broadcast Essentials Training!

In januari 2024 lanceerde NETGEAR AV twee geavanceerde SMPTE-switches, waarmee we onze intrede in de broadcast sector markeerden. Deze switches voldoen aan de strikte SMPTE 2110-normen, wat zorgt voor superieur mediatransport over IP-netwerken.

Intercom fabrikanten en ook fabrikanten die de IPMX-standaard gebruiken, nemen ook SMPTE ST-2110 standaard over, waardoor de industriestandaarden overal worden gerespecteerd.

Ben jij klaar om uit te blinken in SMPTE AV over IP oplossingen? Schrijf dan in voor onze SMPTE/Broadcast Essentials Training en verwerf de vaardigheden om voorop te blijven lopen: De NETGEAR AV SMPTE/Broadcast Essentials Training is ontworpen om je een robuust overzicht te geven en je uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om onze SMPTE switches te configureren.

 

Dit is wat je kunt verwachten:

  • Introductie tot NETGEAR ProAV: Ontdek hoe NETGEAR de AV-industrie revolutioneert met zijn innovatieve oplossingen en ondersteuning voor SMPTE 2110-normen.
  • ProAV vs. SMPTE 2110: Krijg een diepgaand begrip van de verschillen en toepassingen van ProAV en SMPTE 2110, en hoe ze kunnen worden benut voor verschillende AV-scenario’s.
  • SMPTE 2110 Overzicht: Leer over de belangrijkste aspecten van SMPTE 2110, inclusief de voordelen, pakket stroom en synchronisatie protocollen, om naadloos mediatransport over IP-netwerken te garanderen.
  • NETGEAR SMPTE Oplossingen & Ondersteuning: Verken NETGEAR’s krachtige centrale beheeroplossingen voor M4250, M4300, M4350 en M4500 switches, speciaal ontworpen voor AV-netwerken.
  • Hands-on: Deze training wordt afgesloten met een hands-on sessie waarin je de elegantie van het NETGEAR AV SMPTE Audio Video Profiel kunt ervaren.

Doe mee en blijf voorop lopen met de nieuwste ontwikkelingen in AV-technologie. Of je nu betrokken bent bij live-evenementen, omroep studio’s of IPMX-gebaseerde AV-oplossingen, deze training biedt je de essentiële tools en kennis om te slagen met je project!

Mis het niet—schrijf je nu in en bereid je voor op de toekomst van AV-technologie

De Trainingen worden gehouden in de trainingsruimte bij NETGEAR Benelux te Zoetermeer.
U wordt tussen 09:30 en 10:00 verwacht zodat we om 10:00 met de trainingen kunnen starten.

Rond 16:00 verwachten we klaar te zijn.

 

locatie  

Locatie website:

Adres
Louis Braillelaan 80, Zoetermeer, Zuid-Holland, 2719 EK, Netherlands

Beschrijving:

 

Ons trainingscentrum bevindt zich op de 8e Etage van onze Benelux vestiging te Zoetermeer.
Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaatsen tegenover het pand.