NETGEAR ProAV consultant event – Spring ’23

0
NETGEAR ProAV consultant event – Spring ’23

Tel nr. Event: +31 641122304

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
 • NETGEAR ProAV consultant event - Spring '23
   3 maart 2023
   10:00 - 15:00

Waarom dit ProAV Consultancy event?

AV en IP gaan steeds meer samen. Het goed laten werken van AV over IP gaat gepaard met grote uitdagingen. De NETGEAR AV Switches maken het al een stuk makkelijker om je netwerk geschikt te maken voor AV-signalen, maar dat is slechts het begin. Gezien de groei/ transitie verwachting van AV in de ProAV, Broadcast en Residential marketen blijft NETGEAR AV niet stilstaan en blijven werken aan nieuwe AV-proposities.

Daarom is dit event zo uniek. Naast dat de laatste ontwikkelingen van NETGEAR AV worden gepresenteerd, is dit het moment waarop we samen in gesprek kunnen gaan. Laurent Masia, Director PLM managed Switches & Pro-Av Design Team at NETGEAR, zal aanwezig zijn om jullie te voorzien van de nieuwste informatie over de ontwikkelingen binnen AV/IP. Hij presenteert de roadmap en ontvangt graag jullie feedback tijdens de roundtable over de toekomstige ontwikkelingen.

NETGEAR is met meer dan 180 AV partners een integraal onderdeel van deze AV-markt. Zo werkt NETGEAR samen met fabrikanten als Crestron, Kramer en Shure en ondersteunt de belangrijkste standaarden en technologie zoals: NDI, SDVOE, Dante, SMPTE 2110 en IPMX.

In het kort:

 • Exclusiviteit:
  • Toekomstige roadmap toekomst (onder NDA)
 • Kennis is macht:
  • Belangrijkste informatie en ontwikkelingen van AV over IP.
 • Invloed op ontwikkeling:
  • Special voor AV-consultants – directe betrokkenheid bij onze development roadmap door het gesprek aan te gaan met Laurent

 

locatie  

Locatie website:

Adres
Louis Braillelaan 80, Zoetermeer, Zuid-Holland, 2719 EK, Netherlands

Beschrijving:

 

Ons trainingscentrum bevindt zich op de 8e Etage van onze Benelux vestiging te Zoetermeer.
Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaatsen tegenover het pand.