Om je breder te informeren hebben we als NETGEAR Benelux een serie Webinars ontwikkeld. Hierin zitten o.a. productintroducties, product updates en achtergronden. In deze serie behandelen we op woensdag 29 januari om 16:00 uur het onderwerp: ‘M4500: 100Gbps AVoIP core switching’.

Zoals jullie waarschijnlijk al weten heeft NETGEAR sinds vier jaar een sterke focus op betaalbare en eenvoudig te configureren Multicast switch oplossingen. Dit is ook niet onopgemerkt gebleven bij groot aantal AV-fabrikanten en heeft geleid tot mooie samenwerkingen. Bij deze AV-projecten zien onze AV-resellers bij gebruik van meerdere switches een stijgende vraag naar hogere snelheden tussen de switches onderling. Speciaal voor deze AV-trajecten hebben we de NETGEAR M4500 serie switches ontwikkeld welke snelheden van 10, 40, 50 en 100Gbps ondersteunen.

In dit webinar gaan we deze nieuwe switches bespreken met daarnaast onze IGMP+ oplossing.
Met Plug &Play IGMP+ oplossing kan je op een zeer eenvoudige manier over meerdere switches Multicast netwerken bouwen, zonder dat je een Multicast routing (PIM) hoeft te configureren.

Agenda:

  • Korte Introductie NETGEAR
  • Introductie M4500 switches
  • IGMP+
  • High performance AVoIP netwerk ontwerp met meerdere switches
  • Q&A

Op woensdag 12 februari om 16:00 uur zullen we dit webinar herhalen.
De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten en we afsluiten met een Q&A sessie.

Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan een van de twee datums in je agenda.
Heb je collega’s welke ook geïnteresseerd zijn in dit webinar dan mag je deze email gerust doorsturen.

Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

woensdag 29 januari om 16:00 uur

woensdag 12 februari om 16:00 uur

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.