Om je breder te informeren hebben we als NETGEAR Benelux een serie Webinars ontwikkeld. Hierin zitten o.a. productintroducties, product updates en achtergronden. In deze serie behandelen we op woensdag 25 maart om 16:00 uur het onderwerp: ‘Instant remote AirBridge: Installatie en Configuratie’.

Zoals jullie waarschijnlijk al opgemerkt hebben heeft NETGEAR sinds kort een betaalbare WLAN bridge oplossing in het assortiment. Deze bridge heeft artikelnummer WBC502 en is door middel van NETGEAR Insight eenvoudig te beheren en installeren, waardoor er een bedrijfszekere, betaalbare en veilige omgeving geconfigureerd kan worden.

In dit webinar gaan we deze nieuwe WLAN bridges bespreken en trainen we je in slechts 20 minuten, hoe je deze bridges kan installeren.

Agenda:

    • Korte Introductie NETGEAR
    • Introductie WBC502 bridges
    • WBC502 configuratie
    • Montage en uitrichten van de WBC502 bridges
    • Q&A

Op woensdag 8 April om 16:00 uur zullen we dit webinar herhalen.

De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten, tussen de slides door is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan een van de twee datums in je agenda.

Heb je collega’s welke ook geïnteresseerd zijn in dit webinar dan mag je deze email gerust doorsturen.

Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.
Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

woensdag 25 maart om 16:00 uur

woensdag 8 april om 16:00 uur

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.