Om je breder te informeren hebben we als NETGEAR Benelux een serie Webinars ontwikkeld. Hierin zitten o.a. productintroducties, product updates en achtergronden. In deze serie behandelen we op woensdag 19 juni om 16:00 uur het onderwerp: ‘Insight Pro: Wireless Configuratie en  Troubleshooting’.

We constateren dat NETGEAR Insight Pro bij de Service verlenende reseller goed aanslaat. De meeste gehoorde redenen zijn de mogelijkheden tot een service en onderhoudsmodel zonder investering vooraf. Dit tezamen met effectieve onderhoud en installatietijden. Daarnaast worden suggesties uit het veld, ter harte genomen en veelal verwerkt bij de NETGEAR Insight updates.

In het kader van deze updates willen we in dit webinar graag iets meer vertellen over de nieuwe toevoegingen in Insight 5.6 Pro en de nieuwe sterk vereenvoudigde manieren t.b.v. troubleshooting. Dit laatste laten we zien d.m.v. een demo. Ook willen er bij deze demo nog even stilstaan bij de instellingen van Wireless roaming en mogelijkheden van Instant Wi-Fi. Onze volledig geautomatiseerde manier van het inregelen van Wi-Fi Access Points. Tevens komt het “in de Cloud back-uppen en restoren” van devices ruim aan de orde.

Ben je betrokken bij de verkoop, advisering en installatie van Cloud managed netwerk oplossingen of ben je nieuwsgierig naar dit onderwerp, dan nodigen we u graag uit voor dit webinar.

Agenda:

  • Vernieuwingen binnen Insight 5.6
  • Instant Wi-Fi configuratie
  • Fast Roaming configuratie
  • Troubleshooting Demo
  • Q&A Sessie

Op woensdag 3 juli om 16:00 uur en woensdag 21 augustus om 16:00 uur zullen we dit webinar herhalen, dus kans genoeg om in te schrijven.

De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten en we sluiten af met een Q&A sessie.
Heb jij interesse in dit webinar, schrijf gerust in en reserveer een van de drie datums in je agenda.
Heb je collega’s welke ook geïnteresseerd zijn in dit webinar dan mag je deze link gerust doorsturen.

Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

Inschrijven:    woensdag 19 juni om 16:00 uur
Inschrijven:    woensdag 3 juli om 16:00 uur
Inschrijven:    woensdag 21 augustus om 16:00 uur

Een overzicht van alle webinars kan je vinden op https://innovatie.netgear.nl/netgear-webinar-overzicht/

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag en stuur dan een email naar elindeman@netgear.com. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.