Om je breder te informeren hebben we als NETGEAR Benelux een serie Webinars ontwikkeld. Hierin zitten o.a. productintroducties, product updates en achtergronden. In deze serie behandelen we op woensdag 11 september om 16:00 uur het onderwerp: ‘De vernieuwingen bij de Insight 5.7 update’.

Twee jaar geleden heeft NETGEAR, Insight PRO in de Benelux geïntroduceerd. De PRO variant van NETGEAR Insight biedt de reseller/VAR de mogelijkheid om diensten aan te bieden voor de eindklant, zonder investeringen vooraf.  Een behoorlijk aantal resellers heeft inmiddels zijn dienstenportfolio aangevuld met NETGEAR Insight PRO en daarbij ook input aangeleverd voor uitbreidingen en verbetering. Deze input heeft mede geleid tot een aantal nieuwe functies en aanvullende hardware. Graag willen we jullie deelgenoot maken van de updates binnen Insight 5.7. Ook personen commercieel of technisch, die nog geen ervaring hebben met NETGEAR Insight zijn uiteraard van harte welkom bij dit webinar.

Ben je betrokken bij de verkoop, advisering en installatie van Cloud managed netwerkoplossingen of ben je nieuwsgierig naar dit onderwerp, dan nodigen we u graag uit voor dit webinar.

Agenda:

 • Vernieuwingen binnen Insight 5.7
    • Device bulk configuratie
    • SSID Scheduling
    • Subscription Credit Allocation
    • Instant Captive Portal
    • Instant Mesh
    • WAC564 mesh Access Point
    • Q&A Sessie

  Op woensdag 25 september om 16:00 uur en woensdag 9 oktober om 16:00 uur zullen we dit webinar herhalen, dus kans genoeg om in te schrijven.
  De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten en we sluiten af met een Q&A sessie.

  Heb je interesse in dit webinar, schrijf dan in en reserveer dan een van de drie datums in je agenda.
  Heb je collega’s welke ook geïnteresseerd zijn in dit webinar dan mag je deze link gerust doorsturen.

  Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

  Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

  Inschrijven:    woensdag 11 september om 16:00 uur
  Inschrijven:    woensdag 25 september om 16:00 uur
  Inschrijven:    woensdag 9 oktober om 16:00 uur

  Een overzicht van alle webinars kan je vinden op https://innovatie.netgear.nl/netgear-webinar-overzicht/

  Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag en stuur dan een email naar elindeman@netgear.com. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.