Om je breder te informeren hebben we als NETGEAR Benelux een serie Webinars ontwikkeld. Hierin zitten o.a. productintroducties, product updates en achtergronden. In deze serie behandelen we op woensdag 26 februari om 16:00 uur het onderwerp:

GDPR vs. Zakelijk Gasten Wi-Fi op basis van Mesh’.

Publiek: Sales, Pre- en aftersales technici

In de praktijk komt het meestal voor, dat je in een zakelijke omgeving meer dan één Acces Point nodig heeft voor een goede Wi-Fi oplossing. Echter in sommige gevallen kan het bekabelen van die extra AP’s een behoorlijke uitdaging zijn. Nu denk je, dat kan ik mooi met mesh oplossen, maar dan komt ineens de AVG-regelgeving om de hoek kijken en dan heb je er als reseller nog een extra uitdaging bij. NETGEAR Instant Mesh is de oplossing die dit probleem tackelt en in dit webinar leggen we uit hoe dit probleem op een betaalbare en eenvoudige manier op te lossen is. In het kader van de AVG laten we ook zien hoe je de firmware van deze devices automatisch voor je klant op to date kunt houden.

Agenda:

  • Voorbeelden van praktijksituaties waar Mesh een plausibele oplossing kan zijn.
  • Wat is het probleem met Mesh t.o.v. de GDPR (AVG) richtlijnen.
  • Hoe kan ik dit oplossen met NETGEAR Instant MESH met en behoud van VLAN’s
  • Hoe eenvoudig implementeer ik NETGEAR Instant Mesh bij mijn klant
  • Hoe kan ik de firmware van deze apparatuur automatisch updaten zodat mijn klant altijd de laatste versie in deze devices beschikt.

Op woensdag 11 maart om 16:00 uur zullen we dit webinar herhalen.
De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten en we afsluiten met een Q&A sessie.

Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

woensdag 26 februari om 16:00 uur

woensdag 11 maart om 16:00 uur

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.