Om je breder te informeren hebben we als NETGEAR Benelux een serie Webinars ontwikkeld. Hierin zitten o.a. productintroducties, product updates en achtergronden. In deze serie behandelen we op woensdag 29 november om 16:00 uur het onderwerp: ‘Multi Gigabit Ethernet’.

NETGEAR introduceerde als eerste fabrikant een standalone Multi-Gig ethernet switch in de vorm van de M4200. Inmiddels zijn we ruim 1,5 jaar verder en hebben we een ruim assortiment aan Multi-Gig switches. In dit webinar leggen we graag uit hoe de Multi-Gig standaard tot stand gekomen is, en wat deze standaard oplost. Uiteraard geven we met praktijkvoorbeelden de voordelen van Multi-Gig voor de klant.

Op woensdag 13 december om 16:00 uur zullen we dit webinar herhalen.
De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten en we afsluiten met een Q&A sessie.

Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan een van de twee datums in je agenda. Heb je collega’s welke ook geïnteresseerd zijn in dit webinar dan mag je deze email gerust doorsturen.

Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

woensdag 29 november om 16:00 uur

woensdag 13 december om 16:00 uur

 

PS: Ondergenoemde thema’s zullen in de komende webinars de revue passeren.

  • Wi-Fi Roaming,
  • Wi-Fi design voor 5GHz,

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.