Om je breder te informeren hebben we als NETGEAR Benelux een serie Webinars ontwikkeld. Hierin zitten o.a. productintroducties, product updates en achtergronden. In deze serie behandelen we op woensdag 16 januari om 16:00 uur het onderwerp: ‘VLAN’s in de praktijk’.

Als reseller wordt je steeds vaker geconfronteerd met VLAN’s binnen een netwerkomgeving. Denk maar eens aan de GDPR en gast Wi-Fi, buitenstaanders mogen immers geen toegang hebben tot de bedrijfsomgeving. Ook vraagt de klant om zo min mogelijk switches binnen een netwerk op te stellen en dienen er VLAN’s geconfigureerd te worden voor VoIP telefonie en video surveillance, om dit verkeer onderling te scheiden.

In dit webinar gaan we dieper in op het onderwerp VLAN’s en bespreken we de mogelijkheden en voordelen van deze technologie. Ook gaan we dieper in op de configuratie van VLAN’s in een omgeving met een router, meerdere switches en access points. Stap voor stap nemen we je mee met, wat de instellingen zijn voor een VLAN-configuratie.

Agenda:
  • VLAN trends en voordelen.
  • Wat is een VLAN.
  • Hoe werkt een VLAN.
  • VLAN restricties
  • VLAN configuratie in de praktijk.

Uiteraard verstrekken we tips uit de praktijk en extra configuratie adviezen.

Op woensdag 30 januari om 16:00 uur zullen we dit webinar herhalen.
De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten en we sluiten af met een Q&A sessie.

Heb jij interesse in dit webinar, schrijf dan in en reserveer dan een van de twee datums in je agenda.
Heb je collega’s welke ook geïnteresseerd zijn in dit webinar dan mag je deze email gerust doorsturen.

Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

Inschrijven:    woensdag 16 januari om 16:00 uur
Inschrijven:    woensdag 30 januari om 16:00 uur

Een overzicht van alle webinars kan je vinden op https://innovatie.netgear.nl/netgear-webinar-overzicht/

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag en stuur dan een email naar elindeman@netgear.com. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.