Om je breder te informeren hebben we als NETGEAR Benelux een serie Webinars ontwikkeld. Hierin zitten o.a. productintroducties, product updates en achtergronden. In deze serie behandelen we op woensdag 13 februari om 16:00 uur het onderwerp: ‘Update: NETGEAR Insight 5.5’.

Afgelopen jaar heeft NETGEAR, Insight PRO in de Benelux geïntroduceerd. De PRO variant van NETGEAR Insight biedt de reseller/VAR de mogelijkheid om diensten aan te bieden voor de eindklant, dit zonder investeringen vooraf. We hebben aardig wat demonstaties mogen verzorgen en de reacties zijn erg positief. Een groot deel van deze resellers heeft naar tevredenheid projecten ingevuld met de NETGEAR Insight PRO oplossing en ook input aangeleverd voor uitbreidingen en verbetering. Deze input heeft mede geleid tot een aantal nieuwe functies en aanvullende hardware.
Graag willen we jullie deelgenoot maken van de updates binnen Insight 5.5. Ook personen commercieel of technisch, die nog geen ervaring hebben met NETGEAR Insight zijn uiteraard van harte welkom

Agenda:

 • Nieuw High Density Access Point.
 • Vergelijk NETGEAR Access Points.
 • Insight 5.5
  • Instant Wi-Fi.
  • VLAN Wizard
  • Customized Reports
  • Insight Market Place
 • Q&A Sessie

Uiteraard verstrekken we tips uit de praktijk en extra configuratie adviezen.

Op woensdag 27 februari om 16:00 uur zullen we dit webinar herhalen.
De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten en we sluiten af met een Q&A sessie.
Heb jij interesse in dit webinar, schrijf dan in en reserveer dan een van de twee datums in je agenda. Heb je collega’s welke ook geïnteresseerd zijn in dit webinar dan mag je deze email gerust doorsturen.
Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

Inschrijven:    woensdag 13 februari om 16:00 uur
Inschrijven:    woensdag 27 februari om 16:00 uur

Een overzicht van alle webinars kan je vinden op https://innovatie.netgear.nl/netgear-webinar-overzicht/

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag en stuur dan een email naar elindeman@netgear.com. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.