Om je breder te informeren hebben we als NETGEAR Benelux een serie Webinars ontwikkeld. Hierin zitten o.a. productintroducties, product updates en achtergronden. In deze serie behandelen we op woensdag 7 november om 16:00 uur en woensdag 21 november om 16:00 uur het onderwerp: ‘Oplossing: Small Business Routing/VPN.

Heb je als reseller kleinere klanten als bijvoorbeeld een assurantiekantoor, huisartsenpost in de woonwijk, dan heb je vaak te maken met Internetaansluitingen voor consumenten. Uitdaging hier, is dat er door de provider meestal een NAT-router aangeleverd is, die in veel omstandigheden niet vervangen of aangepast mag worden. Kan e.e.a. wel aangepast worden, dan betekend dit in de praktijk een hoop geregel, dus kostbare tijd.

In dit webinar gaan we dieper in op de boven geschetste praktijk en bespreken we de oplossing voor deze situatie met de onlangs geïntroduceerde BR500 VPN-router-firewall. Deze unieke router heeft een aantal ongekende voordelen in prijs en prestatie en is extreem snel te installeren en kan ook onderhouden worden met NETGEAR Insight.

Met de verstrekte informatie kan je als ICT reseller aan de slag om het verschil te maken t.o.v. prijs eroderende concurrentie en zo uw klant perfect ondersteunen met diensten en een positief resultaat.

 

Agenda:

  • Routing situatie voor small SMB & trends.
  • Introductie easy Instant VPN for SMB.
  • Secure Remote VPN.
  • Secure Site-to-site VPN
  • Insight management inzake VPN

Uiteraard verstrekken we tips uit de praktijk en extra configuratie adviezen.

Op woensdag 21 november om 16:00 uur zullen we dit webinar herhalen.

 

De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten en we sluiten af met een Q&A sessie.

Heb jij interesse in dit webinar, schrijf dan in en reserveer dan een van de twee datums in je agenda.

Heb je collega’s welke ook geïnteresseerd zijn in dit webinar dan mag je deze link gerust doorsturen.

Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

Inschrijven:    woensdag 7 november om 16:00 uur

Inschrijven:    woensdag 21 november om 16:00 uur

Een overzicht van alle webinars kan je vinden op https://innovatie.netgear.nl/netgear-webinar-overzicht/

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag en stuur dan een email naar elindeman@netgear.com. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.