Ben jij een technische of commerciële AV-professional dan is dit webinar perfect voor jou. Met de M4250-switches lanceert NETGEAR een reeks switches die vanaf de basis zijn opgebouwd om 1 Gb audio en video over IP te ondersteunen. Bekijk hoe je met de nieuwe GUI gemakkelijk alle AMX, Dante, Crestron, Kramer of andere leveranciers kunt koppelen zonder moeilijke configuraties te hoeven doen. Met de aangepaste formfactor is deze series switches nu nog beter toegespitst op Pro AV implementaties naast dat NETGEAR extra ondersteuning en services verleent aan iedere koper van deze switch.

In deze sessie van 30 minuten zal Sergio Mandos (NETGEAR) in gaan op de veel gestelde vragen die wij sinds de introductie van deze nieuwe Pro AV Line-switches hebben ontvangen naast uitleg geven over de switch zelf en bijbehorende toepassingen in de markt.

Dit webinar zal op donderdag 29 oktober om 15:00 uur plaatsvinden. De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten, tussen de slides door is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

NETGEAR AV-lijn switches: Ik zou graag meer willen weten over..

Doe mee met dit hele korte onderzoek en geef uw mening wat u graag aan informatie voorziening terug zou willen zien. Klik hier 

Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan donderdag 29 oktober om 15:00 uur in je agenda en schrijf jezelf in. Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

Klik op deze link om je in te schrijven: donderdag 29 oktober om 15:00.

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.