Om je breder te informeren hebben we als NETGEAR Benelux een serie Webinars ontwikkeld met product introducties, product updates en achtergronden. In deze serie behandelen we op woensdag 30 augustus om 16:00 uur het onderwerp: ‘Achtergronden bij Wireless Performance’.

Door het toenemend gebruik van apparaten en applicaties op WIFI, zien we een stijgende belasting van een wireless LAN. Hierdoor krijgen we veel vragen naar het upgraden van oudere omgevingen. In dit webinar hebben we het over het gedrag en de effecten bij de belasting bij de vier karakteristieke type wireless omgevingen. Vragen zoals waar let je op bij het geven van advies aan je klant, wat is het effect van het gedrag van de wireless cliënt en de applicatie op throughput/airtime van een WLAN en welke praktische aanbevelingen kan je meenemen in het advies naar de klant voor een zo’n optimaal mogelijk wireless netwerk komen ruim aan bod. Op woensdag 6 september om 16:00 uur zullen we dit webinar herhalen.
De duur van dit webinar is ongeveer 20 minuten waarna we afsluiten met een Q&A sessie.

Heb jij interesse in dit webinar, schrijf dan in op een van de twee datums reserveer de gekozen datum in je agenda.
Heb je collega’s welke ook geïnteresseerd zijn in dit webinar dan mag je deze email gerust doorsturen.

Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.
Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

woensdag 30 augustus om 16:00 uur
of
woensdag 6 september om 16:00 uur

 

Ondergenoemde thema’s zullen in de komende webinars de revue passeren.

  • NETGEAR Insight 3.0 management,
  • Wi-Fi Roaming,
  • Wi-Fi design voor 5GHz,

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.