Wifi6 biedt nieuwe en betere mogelijkheiden voor uw bedrijfsnetwerk, maar dit heeft ook invloed op het verbruik van de accesspoints en dus ook het PoE-vermogen. Maar hoe weet je nou welke switch het beste bij jouw oplossingen past en wat als je alles gaat vernieuwen?

Ben jij een technische of commerciële netwerk professional op zoek naar praktische, hands on informatie en tips over WiFi 6 dan is deze reeks webinars perfect voor jou.

In deze sessie van 30 minuten zullen onze Eric Lindeman (technisch) en Sergio Mandos (commercieel) in gaan op veel gestelde vragen die wij sinds de introductie van onze WiFi 6 oplossingen hebben ontvangen. Denk hierbij aan vragen zoals:

  1. Welke verschillende types PoE zijn er?
  2. Hoe kiers je de beste PoE-switch in elke situatie?
  3. Wat zijn de invloeden op bekabeling?
  4. wat is en hoe bereken je het PoE budget?

Op donderdag 17 december om 15:00 uur zal dit webinar plaatsvinden. De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten, tussen de slides door is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan donderdag 17 december om 15:00 in je agenda en schrijf jezelf in. Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

Klik op deze link om je in te schrijven: donderdag 17 december om 15:00 uur

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.