Om je breder te informeren hebben we als NETGEAR Benelux een serie Webinars ontwikkeld. Hierin zitten o.a. productintroducties, product updates en achtergronden.

In deze serie behandelen we op woensdag 21 februari om 16:00 uur het onderwerp: ‘Achtergronden ICT dienstverlening door Resellers/VAR’s richting klein-MKB’.

De Value Added Reseller heeft al sinds jaar en dag een mooi scala aan diensten voor de grotere MKB-bedrijven om zich te onderscheiden. Ook zien we dat een aantal NETGEAR resellers met ICT-dienstverlening aan de slag is gegaan of plannen heeft in deze richting. Echter de praktijk leert dat de kleinere bedrijven deze ICT-Diensten niet afnemen vanwege de relatief hoge investering in management hard- en software. Ook leert de praktijk dat er wel behoefte is bij het MKB tot 50 medewerkers voor (remote) beheer van de IT-omgeving. Diensten als telefonie en Office toepassingen worden al in de Cloud afgenomen vanwege stabiliteit en inzichtelijke kosten. Om deze reden wordt het netwerk zelf voor deze situaties steeds belangrijker en zodoende een doelgroep voor pragmatisch netwerkbeheer.

In dit webinar hebben voor de klein-MKB en KMO-situatie een aantal zaken op rij gezet.

  • Trends in (remote) management diensten?
  • Hoe groot is de doelgroep voor België en Nederland?
  • Verwachtingen klein-MKB.
  • Hoe kan ik als reseller met NETGEAR-oplossingen op deze doelgroep inspringen?
  • We sluiten we af met een demo van de NETGEAR Insight 4.0 Web management console.

 

Op woensdag 7 maart om 16:00 uur zullen we dit webinar herhalen.

De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten en we sluiten af met een Q&A sessie.

Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan een van de twee datums in je agenda.

Heb je collega’s welke ook geïnteresseerd zijn in dit webinar dan mag je deze email gerust doorsturen.

Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

Inschrijven:       woensdag 21 februari om 16:00 uur

Inschrijven:       woensdag 7 maart om 16:00 uur

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.