Om je breder te informeren hebben we als NETGEAR Benelux een serie Webinars ontwikkeld. Hierin zitten o.a. productintroducties, product updates en achtergronden. In deze serie behandelen we op woensdag 13 maart om 16:00 uur het onderwerp: ‘Achtergrond: High Availability Networking voor het MKB’.

Over het algemeen zit het met diensten vanuit de Cloud meer dan prima! Deze diensten zijn 24×7 beschikbaar en de infrastructuur van de Cloud providers zelf, is goed doordacht en degelijk uitgevoerd. Maar wat is de situatie bij de eindklant zelf? Is zijn netwerk voldoende uitgerust op het gebied van beschikbaarheid en performance? Wat als er op het netwerk van uw klant een probleem is, hoe snel kun je als reseller schakelen om het probleem zo snel en effectief mogelijk op te lossen en wat is hierbij de aanslag op uw resources als reseller?

NETGEAR heeft voor het MKB met oog op de Dienst Verlenende reseller een aantal krachtige netwerk gerelateerde oplossingen welke naadloos aansluiten bij Cloud oplossingen. Een daarvan is de NETGEAR  M4300 series switches. Met deze switches is een hoge maat van redundantie te verkrijgen tegen een zeer aangenaam prijskaartje.

Bent je nieuwsgierig geworden, dan nodigen we je graag uit voor dit webinar.

Agenda:

 • Praktijksituatie
 • Beschikbaarheid
 • Performance
 • TCO
 • Oplossing:
  • Voordelen NETGEAR stacking
  • Netwerk ontwerp met hoge Beschikbaarheid/Performance & TCO
  • Q&A Sessie

  Uiteraard verstrekken we tips uit de praktijk en extra configuratie adviezen.
  Op woensdag 27 maart om 16:00 uur zullen we dit webinar herhalen.

  De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten en we sluiten af met een Q&A sessie.

  Heb jij interesse in dit webinar, schrijf dan in en reserveer dan een van de twee datums in je agenda.
  Heb je collega’s welke ook geïnteresseerd zijn in dit webinar dan mag je deze email gerust doorsturen.

  Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

  Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

  Inschrijven:    woensdag 13 maart om 16:00 uur
  Inschrijven:    woensdag 27 maart om 16:00 uur

  Een overzicht van alle webinars kan je vinden op https://innovatie.netgear.nl/netgear-webinar-overzicht/

  Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag en stuur dan een email naar elindeman@netgear.com. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.