Om je breder te informeren hebben we als NETGEAR Benelux een serie Webinars ontwikkeld. Hierin zitten o.a. productintroducties, product updates en achtergronden. In deze serie behandelen we op woensdag 1 mei om 16:00 uur het onderwerp: ‘Achtergrond: Pro Audio Video Networking’.

Door de tijd, zien we dat de ontwikkeling van Audio en Video over IP gestaag groeit en de kwaliteit steeds beter wordt. De hard- en software met de daarbij behorende toepassingen worden steeds mooier, uitgebreider en eenvoudiger te beheren.
Wat minder bekend is, is dat er gerelateerd aan de AVoIP toepassing een aantal categorieën zijn te onderscheiden. Elke categorie heeft netwerk technisch gezien een verschillende aanpak in advies en installatie nodig.

In dit webinar willen we graag een overzicht presenteren van de AVoIP oplossingen met de verschillen. Ook laten we Jeroen Caeyers van Wavepart aan het woord omdat we samen met hem voor installatie en configuratie een aantal praktische AVoIP trainingen ontwikkeld hebben. Op het eind presenteren we een overzicht van deze trainingen met de onderwerpen welke hierin behandeld worden.

Ben je betrokken bij de verkoop en advisering van AVoIP oplossing of ben je nieuwsgierig naar dit onderwerp, dan nodigen we u graag uit voor dit webinar.

 

Agenda:

  • Introductie AVoIP
  • Overzicht AVoIP
  • Introductie Wavepart
  • Overzicht en Inhoud Trainingen
  • Q&A Sessie

 

Op woensdag 15 mei om 16:00 uur zullen we dit webinar herhalen.
De duur van dit webinar is ongeveer 30 minuten en we sluiten af met een Q&A sessie.

Heb jij interesse in dit webinar, schrijf dan in en reserveer dan een van de twee datums in je agenda.
Heb je collega’s welke ook geïnteresseerd zijn in dit webinar dan mag je deze email gerust doorsturen.

Het inschrijven voor dit webinar kan eenvoudig door te klikken op de link behorende bij de datum naar keuze. Je krijgt dan een Engelse bevestiging met een link voor de reservering in je agenda.

Kleine tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

Inschrijven:    woensdag 1 mei om 16:00 uur
Inschrijven:    woensdag 15 mei om 16:00 uur

Een overzicht van alle webinars kan je vinden op https://innovatie.netgear.nl/netgear-webinar-overzicht/

Als je suggesties hebt voor andere onderwerpen in relatie tot NETGEAR, dan vernemen wij dit graag en stuur dan een email naar elindeman@netgear.com. Met de verzamelde input verzorgen we graag een volgend webinar.